Afbeelding
Foto: eigen

Samen fietsen door de Maasduinen

Algemeen Hobby & vrijetijd Recreatie & Toerisme

Afferden | Na een rustperiode van 2 jaar vanwege het coronavirus houdt Wielercomité Afferden op zondag 18 september weer de vertrouwde fietstocht door de Maasduinen. Jong en oud kan meedoen aan deze gezellige recreatieve fietstocht. Men kan kiezen uit een tocht van 30 en een van 50 km. Start en inschrijving is bij cafetaria/eetcafé ‘t Kapelleke in Afferden.

Het is voor de zevende keer dat deze fietstocht wordt georganiseerd. Meedoen kan met gewone en elektrische fietsen maar ook duofietsen en scootmobiels zijn van harte welkom. Inschrijven kan die zondag 18 september tussen 9.00 en 12.00 uur bij cafetaria/eetcafé ‘t Kapelleke. Deelname kost 6 euro p.p. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meefietsen.

Inmiddels is het duidelijk hoe beide routes gaan lopen. Volgens voorzitter Ton van Mil zijn het 2 mooie fietstochten geworden voor het hele gezin met onderweg een gezellige rustplaats voor een gratis kopje koffie/thee en een gezonde versnapering. Meer informatie is te vinden op www.swc-afferden.com

!