Afbeelding
Foto: eigen

Michel van de Venn gaat SJO Maasduinen leiden

Algemeen Sport

Nieuw Bergen | Nog voordat de senioren met het nieuws kwamen over de aanstaande samenwerking tussen de drie verenigingen HRC, Montaganards en Stormvogels, was het jeugdbestuur van SJO Maasduinen gesprekken gestart om de gewenste positie van HJO in te vullen. Uiteindelijk is gekozen voor Michel van de Venn. Hij wordt met ingang van het nieuwe seizoen Hoofd Jeugd Opleiding van de SJO Maasduinen.


>> De oud-Afferdenaar is bezig met zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van vv De Zwaluw uit Oeffelt. ‘Het voelt goed om weer terug te zijn bij de vereniging waar het voor mij allemaal begon’, aldus van de Venn, die als speler actief was bij achtereenvolgens HRC’27, Volharding, Milsbeek en Stormvogels’28.

‘Het zou een sabbaticaljaar worden of een jaar met wat meer flexibiliteit in een andere functie en die laatste is het dus geworden’, zegt van de Venn die na elf jaar als hoofdtrainer nu een begeleidende en ontwikkelende functie richting de jeugdtrainers en leiders krijgt toebedeeld. 

“Wij zijn erg blij met de toekomstige samenwerking en wensen Michel veel succes en bovenal veel plezier in zijn nieuwe functie” aldus het bestuur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT