Wegwerkzaamheden gemeente Gennep

Archiefbericht

Wegwerkzaamheden

Kijk ook op www.limburg-bereikbaar.nl. Deze website biedt een plek om alle informatie over wegwerkzaamheden en verkeersmaatregelen bij evenementen, die overheden onderling al langer met elkaar delen, ook beschikbaar te stellen voor alle reizigers. Daarnaast vindt men er informatie over parkeerlocaties, files en alternatieve reiswijzen zoals het openbaar vervoer en de fiets. Er zijn ook apps beschikbaar.
  • Verkeersmaatregelen bij toegangswegen De Brem (feb 2016)

    Op de toegangswegen naar het nieuwe bedrijf op bedrijventerrein De Brem in Heijen worden in februari 2016 een aantal verkeersmaatregelen getroffen.
  • Afsluiting Bloemenstraat (feb 2016)

    In de aanloop naar de herinrichting van de Bloemenstraat, het Sprokkelveld e.o. in Milsbeek vinden voorbereidende werkzaamheden plaats.
  • Provinciale N271 tussen Gennep en Heijen (feb 2016)

    Vanaf 15 februari 2016 wordt de N271 tussen Gennep en Heijen door de Provincie Limburg tijdelijk aangepast. De autoweg wordt omgebouwd naar een gebiedsontsluitingsweg met in iedere richting één rijstrook voor gemotoriseerd verkeer en één rijstrook voor landbouwverkeer en hulpdiensten. Deze maatregel is uitgewerkt en uitgevoerd door de Provincie.
  • Provinciale N264 tussen Gennep en Oeffelt (feb - april 2016)

    De provincie Noord-Brabant voert in fases werkzaamheden uit op de provinciale weg N264 Haps - Gennep. De huidige rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt en er worden enkele aanpassingen aan de weg uitgevoerd zoals het aanleggen van verkeersremmers. Maandag 29 februari 2016 start de laatste fase van de werkzaamheden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT