Afbeelding
Foto: Hilke Alexiou

Veel voetbalplezier op Wellse velden

Sport Sport

Well | De afgelopen weken was er weer eens flink wat gezelligheid op de Wellse voetbalvelden. Er werd gestart met de jaarlijkse vriendinnendag georganiseerd door het samenwerkingsverband meidenvoetbal MDOC uit Well, Wellerlooi, Arcen, Lomm en Velden. Zo’n 60 meiden van 4 tot 14 jaar hadden een keigezellige ochtend op het programma staan met leuke voetbalspelletjes zoals Jeu de Balles, penalty’s schieten en ook konden ze via de snelheidsmeter precies zien hoe ontzettend hard ze konden schieten.

Aansluitend aan deze gezellige ochtend speelde het nieuwe MO13 team haar eerste wedstrijd tegen BVV Den Bosch. Deze wedstrijd knalde uit elkaar van enthousiasme want wat had iedereen dat gemist. De wedstrijd werd dan ook glansrijk gewonnen met 5-2 door de meiden uit de Maasduinen. Dat belooft nog wat voor de toekomst.


Het weekeind daarna werd op sportpark “Oude Linde” de seizoenafsluiting gevierd en afscheid genomen van afgelopen voetbalseizoen. Een ochtend waarop alle jeugdleden welkom waren met een vriend of vriendin en waar door middel van toffe spellen, een lekker broodje hamburger en een ijsje toch een positief einde aan een moeilijke periode kwam.

Iedereen heeft zin in aankomend seizoen. Hopelijk kan er weer veel gevoetbald worden met leuke wedstrijden en gaan we met z’n allen genieten van alles wat komen gaat.


Vind je het nou ook leuk om te komen voetballen, met jongens of met meiden?
Neem dan even telefonisch contact op met Hilke Alexiou 06 - 2900 8236.
Zij is van de jeugdcommissie EWC-RESIA en de technische commissie MDOC en ze kan je er alles over vertellen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT