Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Uitslagen voetbal vierde klasse G

Sport Sport

Op deze stormachtige natte zondag werden er verrassend weinig wedstrijden afgelast, VV Heijen was er een van. De thuiswedstrijd tegen Constantia uit Wanroij ging niet door.

Montagnards ging op bezoek bij DSV in Ledeacker en de eerste helft verliep zoals het weer, stormachtig. Na 10 minuten keken de gasten al tegen een 2-0 achterstand maar dankzij Bram van Roosmalen was de stand binnen een half uur weer gelijk. Nog voor de pauze kwam Montagnards zelfs op voorsprong door een doelpunt van Jesse Jaspers. Een kwartier voor tijd scoorde DSV de gelijkmaker en tevens de eindstand 3-3.

SV Milsbeek had nog wat goed te maken na de zeperd van vorige week tegen Heijen. Op bezoek bij SV Merselo kwamen de gasten eerst nog op een 1-0 achterstand maar dat was slechts van korte duur. Doelpunten van Wahid Rasidi en Daniël Janssen (beiden tweemaal) en Luuk de Bruin zorgden voor de 1-5 eindstand.

EWC ‘46 ontving op sportpark Oude Linde de gasten van Toxandria uit Rijkevoort. De Wellenaren hadden er blijkbaar zin in want in de eerste helft lieten zij geen spaan heel van de bezoekers. De doelpunten van Koen Stevens, Ruud Klabbers (2x) en Sid Hebben zorgden voor een comfortabele 4-0 ruststand. Wellicht iets te comfortabel want na de thee wist de thuisploeg niet meer te scoren. De bezoekers maakten nog wel twee doelpunten maar de thuiszege van EWC kwam niet meer in gevaar.