Milsbeek laat de zege in de slotfase glippen Foto: Website Toxandria

Overige voetbaluitslagen in de vierde klasse

Sport Sport

De speelronde in de vierde klasse G van zondag 10 oktober werd afgewerkt zonder Stormvogels ‘28 uit Siebengewald dat dit weekend vrijaf had.

SV Milsbeek ging op bezoek bij Toxandria op sportpark Kampzicht in Rijkevoort. Tot tweemaal toe kwamen de bezoekers op voorsprong door doelpunten van Pepe van Hoeve en Wahid Rashidi, maar in de slotfase wist Toxandria nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

EWC ‘46 ontving op sportpark Oude Linde in Well de gasten van DSV uit Ledeacker. De Wellenaren wilden de nare nasmaak van de verloren derby tegen Montagnards wegspoelen en DSV werd daarvan het slachtoffer. In de eerste helft nam EWC het voortouw en kwam door een doelpunt van Cas Nijssen op voorsprong, maar DSV maakte kort voor rust nog de gelijkmaker. Na de pauze stelde EWC orde op zaken en sloot af met een 3-1 zege dankzij goals van Stef Jacobs en Theike Nijsen.

De Gennepse gemeentederby tussen VV Achates en VV Heijen werd door de Ottersumse formatie met 3-1 gewonnen. Op sportpark De Niersvallei opende Damien Matulessy pas halverwege de tweede helft de score en enkele minuten later werd het zelfs 2-0 door Yannick Schouten. Twee minuten later was het weer prijs maar nu aan de andere kant. Tijn Wabeke scoorde voor de bezoekers de aansluitingstreffer en Heijen ging op jacht naar de gelijkmaker. In de slotminuut kon het boek dicht voor de gasten want Bas Thijssen tekende voor de eindstand 3-1.