Bart Denissen coacht zijn ploeg naar de overwinning
Bart Denissen coacht zijn ploeg naar de overwinning Foto: Chris Smits

EWC wint in Oeffelt, Constantia te sterk voor Montagnards

Wanroij | Montagnards ging zondag op bezoek bij titelkandidaat Constantia. Op sportpark De Kwik in Wanroij waren het de gastgevers die de hoop op een goed resultaat voor de bezoekers wel heel snel naar het rijk der fabelen schoten. In de eerste en derde minuut van de wedstrijd was het raak voor Constantia en keek Montagnards al tegen een 2-0 achterstand. Nog voor rust werd het zelfs 3-0 waarmee de tweede helft slechts een formaliteit werd. In blessuretijd scoorde Constantia nog een keer en daarmee werd de eindstand 4-0.

Oeffelt | Sportpark Hogehoek in Oeffelt was het strijdtoneel van de De Zwaluw tegen EWC ‘46 uit Well. De Wellenaren die de competitie matig waren gestart, met 6 punten uit vijf wedstrijden, lijken de weg naar boven te hebben gevonden want na de zege van afgelopen zondag staat EWC op de derde plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. In Oeffelt was EWC de bovenliggende partij en dankzij twee doelpunten van Sid Hebben gingen de Wellenaren met een 0-2 voorsprong de rust in. De tweede helft gaf eenzelfde beeld en werd de voorsprong vergroot door Danny Kempens. In de slotminuut mocht De Zwaluw nog een eretreffer maken, eindstand 1-3.

De Maasduinenderby VV Heijen tegen Stormvogels uit Siebengewald werd afgelast.