Afbeelding
Foto: Hilke Alexiou

Nieuwe trainingspakken voor de voetbalmeiden

Sport Sport

De jongste meiden van het samenwerkingsverband MDOC (Maas Dorpen Oost Combinatie) bestaande uit leden van EWC uit Well, RESIA uit Wellerlooi, DEV Arcen, RKDSO uit Lomm en IVO uit Velden stonden zaterdag 5 februari te stralen bij de presentatie van hun nieuwe trainingspakken!

Dankzij een drietal sponsors uit de regio staan de meiden er piekfijn op. Makelaardij Ankie! uit Arcen, J. Jansen boomkwekerijen uit Wanssum en Rozenkwekerij Leon Willems uit Blitterswijck hebben samen de handen ineen geslagen en gezorgd dat de meiden van top tot teen in het nieuw gestoken zijn. Deze 23 meiden spelen samen in twee teams, een elftal, MO13-1 en een achttal, MO13-2. 

“Omdat het meidenvoetbal in onze eigen regio nog niet zo heel uitgebreid is rijden we op zaterdag met de meisjes van Bakel tot Helmond van Zeeland tot Haps en van Venlo naar Beesel”, zegt Hilke Alexiou van MDOC. “We starten met meidenvoetbal door eens in de maand samen te trainen met de jongste meisjes, vanaf een jaar of zes. Vanaf een jaar of 10 spelen ze echt in de KNVB competitie met andere meiden en daarna kunnen ze binnen MDOC doorgroeien naar het volgende team, de MO17 en daarna door naar de dames. In totaal hebben we op dit moment een kleine 100 meisjes en dames aan het voetballen binnen MDOC.”

Als je hier graag wat meer informatie over wilt, of het lijkt je leuk om een keertje mee te komen trainen, neem dan even contact op met Hilke 06 - 2900 8236 of Rob 06 - 2908 1226.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT