Heijen verspeelt voorsprong in blessuretijd
Heijen verspeelt voorsprong in blessuretijd Foto: Eigen

Maasduinenderby met krankzinnig einde

Heijen | Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg op sportpark De Heikamp, maar in een zinderende slotfase draaide de bezoekers uit Siebengewald een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning voor Stormvogels.

In de eerste helft was het Heijen dat de score opende met een doelpunt van Tijn Wabeke maar binnen vijf minuten was het Mike Nabuurs die de gelijkmaker aantekende. Nog voor de rust was het wederom de thuisploeg die de voorsprong nam door een treffer van Dirk Schonenberg.

Deze stand bleef de hele tweede helft ongewijzigd tot vlak voor tijd toen Thijs Kerkhoff de 2-2 maakte en de wedstrijd in een gelijkspel leek te eindigen. Bart Seegers, die diep in blessuretijd zijn tweede gele kaart pakte en met rood het veld moest verlaten, maakte kort daarvoor de winnende treffer voor Stormvogels waardoor de drie punten mee konden naar Siebengewald.