Stormvogels verrast koploper Constantia
Stormvogels verrast koploper Constantia Foto: Website Stormvogels

Stormvogels verslaat koploper in Wanroij

Wanroij | In een spectaculaire wedstrijd op een zonnig sportpark De Kwik in Wanroij was het uiteindelijk Stormvogels dat aan het langste eind trok en de drie punten naar Siebengewald mocht meenemen. Koploper Constantia zag na de wedstrijd dat Achates tot op drie punten genaderd is op de ranglijst.

De thuisploeg begon voortvarend en binnen iets meer dan 20 minuten deed Constantia wat het aan de stand verplicht was. Er werd tweemaal gescoord en Stormvogels moest aan een onmogelijke inhaalrace beginnen. Nog voor het einde van de eerste helft werd daar toch een begin aan gemaakt door de aansluitingstreffer van Taleb Sarkouk. Meteen na rust konden de bezoekers de gelijkmaker noteren door een benutte strafschop van Gijs Creemers en luttele minuten later kwam Stormvogels zelfs op voorsprong via Kevin Peters. Constantia was even de weg kwijt en wist niet wat het overkwam toen het zelfs 2-4 werd door een goal van Kenley Koch. In de slotfase scoorde Constantia nog eenmaal maar dat was niet genoeg om de nederlaag af te wenden.