De samenwerking bij de jeugd is al succesvol gebleken
De samenwerking bij de jeugd is al succesvol gebleken Foto: Maasduinentoernooi

Onderzoek naar fusie HRC, Montagnards en Stormvogels

Sport Sport

Nieuw Bergen | Nu het samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen uit Afferden, Bergen en Siebengewald met betrekking tot de jeugdelftallen, het damesvoetbal en het 35+ team succesvol blijkt te verlopen, is de tijd rijp om te gaan onderzoeken of een dergelijke fusie ook mogelijk is voor de senioren.

Onderzoeksfase senioren
“Door het succes en de vele voordelen bij de jeugd, gaan de drie besturen van Stormvogels ’28, HRC ’27 en Montagnards een onderzoeksfase in om ook seniorenleden samen te laten voetballen onder één vlag”, aldus de werkgroep. “Het damesteam is hier al een mooi voorbeeld van. Hierbij staan we ook open voor andere verenigingen om aan te sluiten.”

De clubs hebben een werkgroep opgericht om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om intensiever te gaan samenwerken en wellicht toe te werken naar een fusie. In deze regio zijn er al mooie voorbeelden zoals het 35+ team en het 7x7 aanbod.

Aan alle leden van de drie voetbalverenigingen wordt gevraagd om deze peiling vóór maandag 10 oktober 2022 in te vullen. Zo kan geïnventariseerd worden hoe iedereen voorafgaand aan de onderzoeksfase kijkt naar een mogelijke samenwerking van de senioren.

Klik hier voor de enquête en vul hem snel in >>>> 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT