En zo heffen ze allemaal het glas op een mooie zonnige toekomst
En zo heffen ze allemaal het glas op een mooie zonnige toekomst Foto: Chris Smits

Boerderijwinkel naar centrum Mosaïque

Video VIDEO

Nieuw Bergen | Eindelijk mag iedereen het weten, lacht Eva Cornelissen, die samen met haar vader John binnen niet al te lange tijd een winkel vol lekkers gaat openen op plein Mosaïque.


De Boerderijwinkel van de familie Cornelissen is al sinds lange tijd een begrip in de wijde omgeving. Toen de jongste dochter Eva aangaf wel interesse te hebben om de zaak over te nemen is gekeken naar de langere termijn en is besloten om de Boerderijwinkel te verhuizen naar het centrum van Nieuw Bergen in het voormalige pand van Bloemenveld.

Uitbreiding
In de nieuwe zaak zal er een flinke uitbreiding van het assortiment gaan plaatsvinden. Zo zullen er meer soorten speciaalbier en lekkere kazen worden aangeboden, is er een nieuwe leverancier van chocolade en worden er nog meer streekproducten aan het productaanbod toegevoegd. Uiteraard zal Eva ook leuke cadeaupakketten blijven samenstellen.


Tijdens de bekendmaking op dinsdag 24 augustus straalde niet alleen de zon maak ook wethouder Pekema met in zijn kielzog bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Bergen, Mark Rijniers. Samen met makelaar Niek Hettinga, bestuurslid van de winkeliersvereniging Hans Wessels en natuurlijk de kersverse Mosaïque ondernemers werd er geproost op een mooie zonnige toekomst.

Als alles volgens plan gaat opent de vernieuwde Boerderijwinkel Cornelissen op de verjaardag van Eva, maandag 29 november haar deuren. “We gaan nog iets leuks verzinnen voor de naam van de winkel, er een speciale draai aan geven, maar dat houden we nog even geheim tot aan de opening eind november”, aldus Eva Cornelissen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT