Afbeelding
Foto: Gemeente Gennep

College op bezoek bij bakkerij Arts

Openbare publicatie Ondernemers

Ottersum | Onlangs bracht het Gennepse college van B&W een bezoek aan ‘Arts bakkers van hier’ in Ottersum. De familie Arts, al drie generaties lang actief in de bakkerijwereld, ontving het college met koffie en ovenverse vlaai!  

Het familiebedrijf, opgericht in 1947, heeft een heus museum in Ottersum waar Harrie Arts de collegeleden een interessante rondleiding gaf. Naast de vestiging in Ottersum heeft Bakker Arts ook een bakkerij in de Spoorstraat in Gennep en filialen in Boxmeer en Nieuw Bergen. 

Met een team van 60 medewerkers wordt er dag en nacht gewerkt aan vers brood en banket. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij Bakker Arts. Zo worden er duurzame productiemiddelen en circulaire producten ingezet, en wordt voedselverspilling tegengegaan. 

De bakkerij levert ook een maatschappelijke bijdrage. Dit doen ze door het openstellen van het bakkersmuseum, samen te werken met INTOS en snuffelstages te bieden aan scholieren. Het college gaf aan trots te zijn op zo’n mooie onderneming in haar gemeente. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT