Afbeelding
Foto: Petra Janssen

De Ontknoping speelt ‘SUPER SUPER’

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Siebengewald | Toneelvereniging “De Ontknoping” uit Siebengewald speelt in oktober de hilarische klucht ‘SUPER SUPER’ in MFC De Klaproos. Binnenkort gaat de voorverkoop van start. 

Het plot
Het hoofdkantoor van supermarktketen ‘SUPER SUPER’ is niet zo te spreken over de resultaten van de supermarkt in het dorp. Teruglopende winsten, onvakkundig personeel, een falende manager. Al met al een reden om hoofdkantoormedewerkster Nicolette erop af te sturen om orde op zaken te stellen.

Of dit gaat lukken en welke ontwikkelingen plaats gaan vinden kun je zien in deze vrolijke voorstelling, en wel op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober bij MFC De Klaproos in Siebengewald. Beide avonden beginnen om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:00 uur. De entree bedraagt 10 euro en de voorverkoop is op de zaterdagen 23 en 30 september bij De Klaproos van 10:00 tot 12:00 uur. 

Daarna zijn er nog kaartjes verkrijgbaar vanaf 2 oktober bij de Haldie en de Frietkroam in Siebengewald en, indien nog beschikbaar, voor aanvang van de voorstelling.

De regie is ook dit jaar weer in handen van Emily van Eck, en samen met de spelers Petra, Sidney, Evelien, Ashley, John, Bert, Chantal en Ans wensen zij u een prettige avond met .... SUPER SUPER !!


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT