Afbeelding
Foto: Eigen

MUZIEK; Uitlaatklep voor jong en oud!

Algemeen Agenda Hobby & vrijetijd

Well | We weten allemaal dat muziekbeleving een belangrijke factor is in ieders leven. Van het beluisteren van muziekprogramma’s op de radio en tv tot het meedoen in een band of orkest, het geeft voldoening en zorgt voor een goede mentale balans en een betere motorische ontwikkeling. Na jaren van overheidsbezuinigingen op muziekeducatie is het tij aan het keren en wordt het belang hiervan weer volledig onderschreven en krijgen kinderen op basisscholen weer structureel muzieklessen aangeboden. Harmonie De Vriendenkring Well, opgericht in 1888, is blij met deze ontwikkelingen omdat startende jonge muzikanten cruciaal zijn voor het voortbestaan van deze succesvolle en gezellige muziekvereniging.

WELL IN CONCERT 29 oktober 2023
De harmonie uit Well valt in de categorie “blaasmuziek” maar gaat experimenten met andere genres niet uit de weg. Vandaar dat voor het eerstvolgende evenement “WELL IN CONCERT” op zondag 29 oktober in MFC De Buun, de band “Mack & The Nuggets” is uitgenodigd. Hierbij zullen diverse nummers gezamenlijk worden uitgevoerd. Toegangskaarten vanaf 2 oktober verkrijgbaar à € 7,50 bij Alles Onder Een Dak Vissers Kasteellaan 11A Well. (€ 10,- aan de zaal)

Mack & The Nuggets
Een aantal jaren geleden is de band “Mack & The Nuggets” opgericht zodat jong en iets “minder jong” talent zich kan presenteren aan een groter publiek. Na 3 succesvolle kermisconcerten in Well en Wellerlooi voorziet deze 17-koppige band, met een breed repertoire, in een behoefte en bieden ze een podium aan talentvolle zangers, gitaristen, blazers en slagwerkers in afwisselende bezettingen. Het is een feest om daarbij te zijn!

HET GOEDE DOEL; MUZIEKIDS
De opbrengst van dit concert gaat naar MUZIEKIDS. Stichting MUZIEKIDS realiseert muziekstudio’s in ziekenhuizen en zorginstellingen waar kinderen worden behandeld voor een ernstige ziekte. Onder begeleiding van professionele specialisten kunnen kinderen muziek maken zodat ze even kunnen ontsnappen aan de stilte van het ziek zijn. Muziek als medicijn, hoe mooi is dat! Kijk voor meer informatie op https://muziekids.nl. Naast de opbrengst van de toegangskaarten kan er ook nog op andere manieren gedoneerd worden d.m.v. collectebussen en barcodes.

Wat: “WELL IN CONCERT”
Wanneer: ZONDAG 29 oktober. Aanvang 14:00 uur
Waar: MFC DE BUUN - Kasteellaan 25 - Well

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT