Afbeelding
Foto: Gemeente Gennep

Collegebezoek bij twee toeristische bedrijven

Algemeen Ondernemers Politiek Recreatie & Toerisme

Gennep | Vorige maand bezocht het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gennep twee toeristische bedrijven in haar gemeente: PLEK17 in Milsbeek en De Heeren Hoeve Carpe Diem in Heijen.

Beide ondernemerskoppels kozen voor deze regio om hun droom van een toeristisch bedrijf waar te maken. Dagelijks ontvangen zij vele gasten die verrast worden door de mooie omgeving. De gemeente is trots op deze ondernemers die bezoekers naar de Maasduinen trekken. 

PLEK17 in Milsbeek 

PLEK17 wordt gerund door Nelleke en Bas. Dit echtpaar veranderde een oude boerderij aan de Bloemenstraat in Milsbeek tot een plek waar gasten kunnen overnachten, vergaderen en ontspannen. PLEK17 biedt drie appartementen en drie knusse huisjes. Gasten uit heel Nederland komen hier om te genieten van de rust en omgeving.

De Heeren Hoeve Carpe Diem in Heijen 

Ook bezocht het college De Heeren Hoeve Carpe Diem, waar Martijn en Thomas een boerderij uit 1870 ombouwden tot een luxe verblijf. Naast drie luxe appartementen kunnen gasten nu ook verblijven in twee comfortabele Zweedse ‘tiny houses’.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT