De Génnepse optocht gèt dör!
De Génnepse optocht gèt dör! Foto: Marlou Slungers

Carnavalsoptocht Gennep gaat door

Carnaval/Vastelaovend Carnaval

Gennep | De Gennepse carnavalsvereniging Bombakkes heeft een voorschot genomen op de persconferentie van vanavond over mogelijke versoepelingen, en de knoop nu al doorgehakt, de optocht gaat definitief door.

“Dit jaor zal d’r wèr unne optocht dör de Génnepse straote gaon! En wel op vastelaoveszondag 27 fibbrewaori vanaf 13.30 uur start vanaf de mèrt”, zo laat Bombakkes weten op Facebook. Iedereen die nog mee wil doen kan zich inschrijven via de website www.bombakkes.nl.

Bombakkes meldt verder dat de route van de optocht wat korter zal zijn dan gebruikelijk en dat er waarschijnlijk toch moet worden voldaan aan enkele coronaregels.

“Dit jaor zal de optocht ‘Génnep o.nder mekaor’ zien. We gaon d’r saame unne bonte stoet van maake. Het wordt ’n optocht mit loopgroepen of einzelgangers met eventueel een handgetrokke kar/wagen. Helaas is het is dit jaor nie toegestaon öm gemotoriseerde voertuuge ien de optocht mit te laote doe.n. De optocht is vör jong en a.ld en wïj hebbe mundig veul zin öm saame mit óllie dör de straote van Génnep te trekke en de vastelaovend uut te draage. Haopeluk ziede gillie net zo enthousiast as wïj en zien wïj mekaor bïj de Gennepse optocht”, aldus de Gennepse carnavalsvereniging.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT