Heijen en Olympia'18 in evenwicht

Olympia schoot deze middag uit de startblokken. Uit de eerste de beste aanval had Heijen al na 1 minuut op een achterstand getrakteerd kunnen worden.Olympia’18 was gewoon feller dan Heijen. Heijen dat in de persoon van Thymo Zeelen nog gevaarlijk was, werd in het begin van de wedstrijd  een beetje afgetroefd op felheid.Maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam Heijen steeds meer in de wedstrijd, in de 25e minuut was het dan ook Heijen dat de leiding nam. Uit een vrije trap was het Boy Hubbers die de wedstrijd open brak door de bal in de verre hoek t plaatsen.1-0Maar zoals wel vaker was het de tegenstander uit Boxmeer die binnen één minuut de gelijkmaker op het scorebord bracht. Na een diepe bal was het een complete chaos in de defensie van Heijen waardoor de spits van Olympia de gelijkmaker kon intikken.1-1, dit was tevens de ruststand.In de 2e helft begonnen beide partijen vol overgave aan het restant van de wedstrijd. Heijen kreeg de kansen, omdat men besefte dat er meer te halen was in deze thuiswedstrijd. Niet ver in de 2e helft was het Nick de Valk die de 2-1 binnen kopte uit een vrije trap.2-1Het was dezelfde Nick de Valk die de 3-1 op zijn hoofd had, uit een prima voorzet van René Reijnen was het de Valk die de bal in goede positie nog op de vuisten van de Boxmeerse doelman wist te plaatsen.Maar in het verdere verloop van de 2e helft was het duidelijk dat de gasten ook nog in aanmerking kwamen om de gelijkmaker te scoren. En dat moment kwam dan ook. In de 70e minuut was het dan eindelijk raak voor de gasten. Uit een strafschop was het keeper vd Burg die in eerste instantie nog kon keren , maar in 2e instantie was hij kansloos op de inzet 2-2.Hierbij bleef het dan ook. Met dit gelijkspel blijft Heijen in de middenmoot van de 4e klasse. Volgende week gaan de manschappen van John Janssen op bezoek bij koploper Milsbeek. Aanvang is 14:30.
Bron: Heijen en Olympia'18 in evenwicht