Herstel Siebengewaldseweg in Gennep op herhaling
Herstel Siebengewaldseweg in Gennep op herhaling Foto: Gemeente Gennep

Herstel-herstelwerkzaamheden Siebengewaldseweg

Algemeen

Gennep | Nadat vorig jaar de firma Mouwrik Waardenburg Oost de Siebengewaldseweg heeft voorzien van een slijtlaag kan de firma nu op herhaling. Doordat er te veel stof in het afstrooimateriaal zat, heeft  dit niet goed gehecht aan de slijtlaag en worden er binnenkort herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 augustus worden tussen 7.00 en 16.00 uur de achtergebleven resten van de slijtlaag weggehaald. De Siebengewaldseweg blijft open. Er worden verkeersregelaars ingezet en dan geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

Vervolgens staan de herstelwerkzaamheden gepland voor donderdag 27 augustus vanaf 7.00 uur. De Siebengewaldseweg wordt hiervoor afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is naar verwachting op dezelfde dag rond 11.00 uur weer open. Bij regen schuiven de werkzaamheden door naar vrijdag 28 augustus, ook vanaf 7.00 uur.

De definitieve wegmarkering wordt op maandag 7 en dinsdag 8 september aangebracht. Op deze twee dagen is de Siebengewaldseweg afgesloten tussen 7.00 en 16.00 uur.

Naast de werkzaamheden op de Siebengewaldseweg worden er aan de Looiseweg, Ervestraat en Horsestraat op donderdag 20, vrijdag 21 en donderdag 27 augustus beperkte herstelmaatregelen uitgevoerd. De wegen blijven open en er worden verkeersregelaars ingezet.

U wordt vriendelijk verzocht om uw auto op alle hierboven genoemde data niet op de rijbaan te parkeren op deze locaties tussen 7.00 en 17.00 uur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT