Als het allemaal wat teveel wordt en snel wil schakelen
Als het allemaal wat teveel wordt en snel wil schakelen Foto: Amber Dekkers

Amber Dekkers, Virtual Business Support

Zakelijk

Bergen | De grote bedrijven kennen de toegevoegde waarde van een virtual assistant vaak al. Of afgekort ‘VA’. Dit is een secretaresse, Personal Assistant en managementassistent in één! De duizendpoot die u werkzaamheden uit handen neemt waar u zelf niet aan toekomt. Zij werkt vanuit huis, vanuit haar eigen kantoor en heeft dus geen werkplek in uw bedrijf nodig. Haar naam: Amber Dekkers.

Wanneer u letterlijk met de handen in het haar zit en het werk u boven uw hoofd groeit, dan is het écht tijd voor versterking. Een virtual assistant levert niet alleen veel tijd op maar ook winst! En een mooie bijkomstigheid is, dat ze ook nog eens voor haar eigen koffie zorgt.

“Iets wat je zelf prima kunt door een ander laten doen. Het druist een beetje in tegen ons gevoel. Vergelijk het met de keuze voor een interieurverzorgster thuis. Je kunt zelf je huis poetsen, het kost immers maar een paar uur per week van je tijd. Maar wat ís het fijn als dit al gedaan is als je terug komt van je werk. Je ‘koopt’ hiermee tijd die je aan leukere dingen kunt besteden. Of om meer tijd over te houden voor je werk”, aldus Amber.

Kijk voor meer informatie op de website amberdekkers.nl of stuur een e-mail naar info@amberdekkers.nl  

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT