Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Stormvogels wint weer eens, nederlaag Heijen

Ook dit stormachtige weekend werden er weer enkele wedstrijden afgelast. Zo ging de Maasduinenderby Montagnards tegen Achates niet door en ook Milsbeek tegen VIOS ‘38 werd verplaatst naar een latere datum.

VV Heijen kwam thuis wel in actie tegen DSV uit Ledeacker. Op sportpark De Heikamp kwamen de gasten eerst op voorsprong maar Bas Janssen maakte nog net binnen het half uur de gelijkmaker. Na rust scoorde DSV de winnende treffer uit een strafschop, eindstand 1-2.

Bart Seegers was de gevierde man bij Stormvogels ‘28 op bezoek bij SV Merselo, want hij nam beide treffers van de gasten voor zijn rekening. De eerste goal viel kort voor rust, waarna Merselo in de tweede helft nog langszij kwam. Een kwartier voor tijd viel de winnende voor Stormvogels en Seegers bepaalde daarmee de eindstand op 1-2.