Afbeelding
Foto: Stichting Netwerk

KBO Siebengewald start ‘Repair Café’

Algemeen Hobby & vrijetijd

Siebengewald | Nu de KBO van Siebengewald weer open is wil ze een idee van voor de coronacrisis oppakken en een ‘Repair Café’ opstarten. De bedoeling hiervan is dat de KBO-leden, die een huishoudelijk apparaat kapot hebben, dit ter reparatie kunnen aanbieden. Het technisch team van Hay Jansen en Frans Valckx zal dan kijken of tegen een kleine vergoeding, reparatie mogelijk is. Eventuele nieuwe onderdelen moeten dan natuurlijk wel betaald worden.

Het Repair Café wordt gehouden op elke eerste dinsdagochtend van de maand. Dit betekent dat op 1 maart aanstaande de eerste keer het Repair Café geopend zal zijn in de Klaproos van 10.00 tot 12.00 uur. Dus heb je een stofzuiger of strijkbout kapot, kom gerust en dan zal gekeken worden of het voorwerp gerepareerd kan worden.

Een ander idee dat bij voldoende belangstelling wordt uitgerold is de activiteit ‘Hersengymnastiek’. Oud-leraar Jack Krebbers gaat dan in een ongedwongen en gezellige sfeer gedurende 10 weken zijn oude vak weer oppakken en een opfriscursus van de Nederlandse taal geven. Om te zien of er voldoende animo is voor deze lessen werkwoordspelling, wordt gevraagd om je naam, adres, telefoonnummer en eventuele e-mailadres op te schrijven en bij Jack Krebbers in de brievenbus deponeren aan de Gochsedijk 27 in Siebengewald.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT