Afbeelding
Foto: eigen

Feest in de tent tijdens de kermis bij Just-inn

Algemeen

Nieuw Bergen | Na een ‘verplichte’ pauze van twee jaar is er eindelijk weer eens kermis in Nieuw Bergen zoals het hoort. Café Just-inn gaat de feesttent plaatsen op industrieterrein De Flammert op het parkeerterrein naast het café, dezelfde plek als waar hij al enkele jaren gestaan heeft voordat we te maken kregen met corona. De organisatie heeft een programma samengesteld dat er niet om liegt en ook is er aan alle leeftijden gedacht.

Het feest begint op vrijdag 29 april met ‘99,9% PLANKGAS’, powered by Flügel, met DJ Jan Smit en een gastoptreden van zanger Roy Moonen. Ook de Flügel eend zal aanwezig zijn en waarschijnlijk heeft hij ook de alom bekende, kleurrijke Flügel gadgets bij zich. Aanvang is 20.00 uur en entree is 5 euro, exclusief servicekosten.

Op zaterdag 30 april speelt de band HIKE die garant staat voor een dampende gezelligheid op muzikaal hoog niveau. Het repertoire is zeer divers, maar altijd met een commerciële insteek en gebracht met een flinke dosis humor en een flinke lading positieve energie. HIKE door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’. Aanvang is 20.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro, exclusief servicekosten.

Tenslotte staat op zondag 1 mei His & Co en een optreden van Corry Konings op het programma. His & Co speelt muziek van iedereen, voor iedereen. Dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop. Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring van beide muzikanten. Om het gemis van twee jaar geen kermis en dus ook twee jaar geen feesttent goed te maken heeft café Just-inn op zondag een extra artiest geprogrammeerd en wel de koningin van het levenslied; Corry Konings. De tent gaat dan open om 15.00 uur en de entree is gratis.

Kaarten verkrijgbaar via onderstaande QR-code

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT