Eerste Pinksterdag is Strassenparty-dag
Eerste Pinksterdag is Strassenparty-dag Foto: Fred Fransen

Eindelijk weer een Strassenparty

Algemeen Hobby & vrijetijd Ondernemers

Siebengewald | De zon schijnt, de temperaturen stijgen, de vergunningen zijn rond en alle corona narigheid lijkt achter de rug, dus.....
Zondag 5 juni van 10.00 tot 17.00 uur is de 28e editie van de Internationale Strassenparty Siebengewald.

Met een grote groep vrijwilligers en onder de bezielende leiding van oprichter Jan Straatman zijn de voorbereidingen begonnen en word er hard gewerkt aan beide zijden van de grens om alles op tijd af te krijgen. En het lijkt erop dat het gaat lukken en dat er weer volop genoten kan worden van de grootste Strassenparty van de regio.

Ook dit jaar heeft de markt een grensoverschrijdende lengte van anderhalve kilometer. Er staan maar liefst 600 kramen, die allemaal gevuld zijn met een grote diversiteit aan leuke artikelen, hebbedingetjes en bezienswaardigheden. En met dat laatste worden natuurlijk de oude ambachten bedoeld die laten zien hoe bepaalde dingen vroeger gemaakt werden.

Natuurlijk word er ook voor de inwendige mens gezorgd. Verspreid over de markt is er eten en drinken, bij Foodtrucks, kraampjes en niet te vergeten op de terrasjes van Siebengewald, zoals bij De Klaproos en bij Eetwinkel de Frietkroam, waar onder het genot van een hapje en een drankje genoten kan worden van gezellige muziek. Ook de kinderen worden niet vergeten. Er is een leuke hoek voor ze ingericht waar ze van alles kunnen doen.

Kortom een prachtige dag voor een uitje met de hele familie !!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT