Afbeelding
Foto: Chris Smits

De Grote Waaij weer in de verkoop

Algemeen Ondernemers

Well | Nog geen twee jaar geleden hebben Chantal & Paul de Grote Waaij gekocht om daar hun droom te verwezenlijken. De bedoeling is dat de klanten van Pauls praktijk er intern overnachten en in de weekenden er ruimte is voor de overige B&B gasten. Nu de complete renovatie bijna klaar is heeft het stel besloten Well toch weer vaarWell te zeggen. 

Lees hier het statement van Chantal & Paul:

“We wonen en werken echt in één van de mooiste Frankische Carré Boerderijen van Nederland. Na ruim anderhalf jaar fulltime renovatie zijn we intussen weer volop bezig met ons eigenlijke werk.

Met succes, een wachtlijst om een intake te kunnen plannen, een volle agenda voor heel 2022 en heel veel bijzondere en goede resultaten. We helpen mensen naar een Fit, Energiek en Pijnvrij Wellzijn. Zo’n dankbaar werk.

Onze droom om vanuit Sardinië dit werk te mogen doen hebben we in 2020 tijdens de corona perikelen even geparkeerd. De kans deed zich toen voor om ons bedrijf uit te breiden ,door eind 2020, van de kleinere praktijk in Venlo naar de prachtige Grote Waaij te gaan.

Intussen zijn we vanaf juni ook weer actief vanuit Sardinië en weten we dat op lange termijn onze droom daar verder gaat.

Dit pand verdient een bijzondere koper, daarom hebben we ervoor gekozen om nu alvast wereldkundig te maken dat wij op termijn ons hoofdverblijf echt in Sardinië zullen hebben.

We hebben tijd en zijn nog lang niet met pensioen. We weten ook dat het nog jaren kan duren voordat de juiste nieuwe bewoner zich meldt. Gelukkig wonen en werken we hier prachtig dus het is geen straf om hier nog lange tijd te blijven!”

Vitale groeten, Paul & Chantal

!