Afbeelding
Foto: eigen

Nieuwe (waarnemend) voorzitter Montagnards

Algemeen

Na een korte periode heeft Ramon Jaspers de voorzittershamer van RKVV Montagnards overgedragen aan John Derix. Lees hier de verklaring van het bestuur:  

Na een lange zoektocht kunnen wij jullie melden dat we een nieuwe (waarnemend) voorzitter hebben gevonden. John Derix zal de voorzittershamer overnemen van Ramon Jaspers. Dit zal tot de algemene ledenvergadering een waarnemende functie zijn. De leden kunnen dan in de algemene ledenvergadering John tot hun voorzitter kiezen.

Ramon is blij dat Montagnards een nieuwe voorzitter heeft gevonden. Hij geeft aan de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier het voorzitterschap gedaan te hebben. In deze tijd heeft hij kennisgemaakt met een goede groep bestuursleden die voor elkaar klaar staan. Hij gaat er vanuit dat John snel zijn weg binnen de vereniging gaat vinden en wenst John, het bestuur en de gehele club veel plezier, sportieve successen en gezelligheid toe. Uiteraard blijft Ramon als voetballer en lid van een projectgroep onderdeel van Montagnards uitmaken.

Met John is er een voorzitter gevonden met bestuurlijke ervaring. Hij is zes jaar voorzitter geweest van Tennisvereniging “Bergen (L)” en weet dus wat het inhoudt om aan het hoofd van een vereniging te staan.

Nadat John door het bestuur is benaderd om de vrijgekomen functie van voorzitter te gaan vervullen, is hij zich gaan oriënteren hoe de vereniging in elkaar zit. In de verschillende gesprekken die hij gevoerd heeft, is hij tot de conclusie gekomen dat er de laatste jaren veel werk is verzet door het huidige bestuur. Er is onder andere veel tijd en energie gestoken in de transitie bij het jeugdvoetbal binnen onze gemeente met een mooi uitgangspunt voor de komende jaren. Dit proces en ook andere zaken zullen verder uitgewerkt moeten gaan worden. Zijn uitdaging ligt er dan ook in om dit met het huidige bestuur vorm te geven. Voorop zal blijven staan dat zoveel mogelijk mensen plezier en sportiviteit kunnen beleven aan de voetbalsport in Bergen.

Ook zijn we blij om te kunnen melden dat Jack Kandelaars zijn taak als secretaris voor nog een seizoen gaat voortzetten. Ondanks het eerdere bericht dat Jack zou stoppen, gaat hij dus toch door. De rest van het bestuur heeft een gedeelte van zijn taken overgenomen. De overgebleven taken zijn daardoor door hem te behappen en dit heeft ervoor gezorgd dat Jack zal aanblijven als secretaris.

Het bestuur

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT