Tijdens de herfst krijgt de natuur prachtige kleuren.
Tijdens de herfst krijgt de natuur prachtige kleuren. Foto: H.W.G.HEIJLIGERS

Herfstwandeling Landgoed de Hamert

Algemeen Natuur Recreatie & Toerisme

Wellerlooi | Op zondag 20 november om 10.00 uur vindt er een excursie plaats in Nationaal Park De Maasduinen. De wandeling start vanaf Jachthut Op den Hamer aan de Twistedenerweg in Wellerlooi. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Aanmelden voor deze excursie is verplicht via www.limburgs-landschap.nl/kalender, want vol is vol. Vergeet niet om stevige wandelschoenen te dragen.

De natuur op Landgoed de Hamert krijgt tijdens de herfstperiode prachtige kleuren. Het is dan ook een uitgelezen kans om er lekker op uit te gaan. Het gebied is ook rijk aan paddenstoelen. Zo komt de voor iedereen bekende paddenstoel de vliegenzwam er veelvuldig voor. Tijdens deze excursie zal de gids de wandelaars laten genieten van herfstige sferen. 

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT