Het kerstconcert van 2019 in de Petruskerk van Bergen
Het kerstconcert van 2019 in de Petruskerk van Bergen Foto: Christon Cox

Bergs Kerstconcert in de Petruskerk

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Bergen | Na enkele jaren afwezigheid, zal er op zaterdag 17 december weer ‘als vanouds’ een Kerstconcert gegeven worden door Fanfare Les Montagnards. Ook deze editie zal de Sint-Petruskerk in Bergen het decor zijn voor een mooi concert boordevol warme kerstklanken.

Natuurlijk geeft de Bergse fanfare acte de présence en zoals je van hun kerstconcerten mag verwachten, hebben ze weer een bijzondere andere vereniging weten te strikken om deel te nemen. Dit jaar is gemengd koor Voix Là uit Beugen van de partij. Dit 18-koppig koor is in staat een zeer breed repertoire te zingen, maar focust zich deze avond natuurlijk op Kerstmuziek. Hierbij zijn ze ‘a capella’ op hun best en maken de verrassende arrangementen ieder concert weer bijzonder. In een doorlopende afwisseling zullen Voix Là en Les Montagnards een programma van pakweg anderhalf uur presenteren. Tussendoor vindt ook de afsluiting van muziekproject ‘12playmusic’ plaats. Hier wordt jong talent de kans gegeven om samen met de fanfare hun muzikaliteit te laten horen.

Het beloofd een bijzondere avond te worden met voor ieder wat wils. En natuurlijk is er na afloop de gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. De toegang voor dit concert is gratis, maar het staat de bezoekers vrij om een vrijwillige bijdrage achter te laten.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT