Christina Petrou, Joline
Soomers en Madieke Marjon Schoots komen naar Arcen
Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots komen naar Arcen Foto: Anne Lefevre

Sterren André Rieu orkest zingen in Arcen

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Arcen | Drie zangeressen uit het Johan Straussorkest van André Rieu, die samen de groep ‘VerrasSing’ vormen, brengen op zondag 15 januari een gevarieerd programma tijdens het Beste-Wensenconcert in de foyer van De Schans in Arcen. Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots, die stukken van opera tot musical en pop ten gehore brengen, worden begeleid door Frank Steijns op de piano.

Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots leerden elkaar kennen bij het Johann Strauss orkest van Andre Rieu. Al toerend over de wereld ontwikkelde zich hun vriendschap, die de basis vormde voor ‘VerrasSing!’ De Britse sopraan Christina, mezzosopraan Madieke en de Maastrichtse musical zangeres Joline vormen een vocaal trio. Frank Steijns speelt naast piano ook viool en is thans stadsbeiaardier van Maastricht, Weert en Heerlen. Onlangs werd hij benoemd tot de allereerste stadscomponist van Maastricht.

Na de sluiting van de accommodatie op Park Klein Vink in Arcen gaat de stichting Franz Pfanner Huis onder de naam Podium Pfanner door met het geven van concerten in gemeenschapshuis De Schans aan het Burgemeester van Soest- Jansbekenplein in Arcen.

De voorstelling begint om 11.30 uur. De entree bedraagt 15 euro inclusief een kop koffie of thee in de pauze. Reserveren is mogelijk door een e-mail te sturen naar reserveren@franzpfannerhuis.nl.

Nadere informatie kan telefonisch worden opgevraagd op nummer 077 - 473 2279 of via 06 - 1588 5603.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT