Donderdag 21 juli lopen de wandelaars door gemeente Gennep
Donderdag 21 juli lopen de wandelaars door gemeente Gennep Foto: Gemeente Gennep

Gennepse T-shirts voor Vierdaagse-wandelaars

Openbare publicatie Hobby & vrijetijd Sport

Gennep | Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli is de Nijmeegse Vierdaagse. Deelnemers uit de gemeente Gennep ontvangen ook dit jaar weer een Genneps Vierdaagse T-shirt. Burgemeester Hans Teunissen reikt de T-shirts op dinsdag 12 juli om 19.00 uur uit in het gemeentekantoor van Gennep.

Wandelt u mee tijdens de Vierdaagse? Dan bent u van harte welkom om uw T-shirt die avond op te halen. Neem hiervoor uw inschrijfbewijs mee. Bent u die avond verhinderd? Dan kunt u het T-shirt vanaf 13 juli op vertoon van uw inschrijfbewijs tijdens openingstijden ophalen bij de receptie van het gemeentekantoor.

Doorkomst door gemeente Gennep
Op donderdag 21 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door de gemeente Gennep. De 40- en de 50-kilometerlopers wandelen door Milsbeek. De 50-kilometerwandelaars doen via het Genneperhuispad ook het centrum van Gennep en Ottersum aan. Zowel in de kernen alsook in het centrum van Gennep is van alles georganiseerd. Zo kunnen de wandelaars Gennepse ansichtkaarten versturen naar vrienden en familie vanuit het ‘postkantoor’ in Milsbeek. Daarnaast zorgen inwoners, ondernemers, verenigingen en de gemeente voor versieringen, muziek en activiteiten langs de route.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT