Afbeelding
Foto: Gemeente Gennep

Open dag gemeentekantoor en duurzaamheidsmarkt

Openbare publicatie Duurzame energie

Gennep | Na de zomervakantie, op zaterdag 10 september, is iedereen van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het gemeentekantoor aan het Ellen Hoffmannplein in Gennep. De gemeente organiseert dan een open dag en een duurzaamheidsmarkt.

Bekijk het vernieuwde gemeentekantoor
Van buiten lijkt er weinig veranderd, maar het gemeentehuis heeft tussen 2019 en 2021 een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Het gebouw is nu volledig ingericht op flexibel werken. Dat betekent veel ruimte voor ontmoeten en samen of individueel werken, met de nieuwste technische mogelijkheden. Ook is het gebouw verduurzaamd, met onder andere een aardgasloze klimaatinstallatie. Dat scheelt veel geld in deze tijd van hoge energiekosten en is goed voor het klimaat.

Duurzaamheidsmarkt
Omdat duurzaamheid zo’n belangrijk onderwerp is, organiseert de gemeente tegelijkertijd met de open dag ook een duurzaamheidsmarkt. Die vindt plaats op het plein voor het gemeentekantoor. U krijgt daar informatie over onder andere besparen en isoleren, de opwek van zonne-energie en elektrisch rijden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT