VV Heijen mag zich 'Herbstmeister 2022' noemen
VV Heijen mag zich 'Herbstmeister 2022' noemen Foto: Twitter VV Heijen

Heijen Herbstmeister van de vierde klasse

Sport Sport

Heijen | Na een benauwde 0-1 zege op bezoek bij hekkensluiter SVEB in Broekhuizenvorst mag VV Heijen zich ‘Herbstmeister’ noemen. Matchwinnaar was Guus Hawinkels, die kort na rust de enige goal van de wedstrijd scoorde.

De overige uitslagen in de vierde klasse F:

Stormvogels ‘28 - DSV   0-1
Na drie overwinningen op rij moest Stormvogels deze keer het hoofd buigen. Kampioenskandidaat DSV uit Sint-Anthonis maakte in de eerste helft de enige en winnende treffer.

SV Kronenberg - EWC ‘46   0-1
Deze uitzege van de Wellenaren was pas de tweede overwinning van dit seizoen. Cas Nijssen wist na 8 minuten het net te vinden op sportpark De Heesbergen en werd daarmee de matchwinner voor EWC.

Montagnards - SV Oostrum   3-1
Op een koud en guur sportpark De Venhorst boekte Montagnards een solide 3-1 zege op de bezoekers uit Oostrum. Voor rust waren Bram van Roosmalen en Dick Kleeven doeltreffend. Halverwege de tweede helft was het wederom Van Roosmalen die het vijandelijke net teisterde en in de slotfase mocht Oostrum nog een eretreffer aantekenen.

DEV-Arcen - Meterik   4-0
Arcen kende geen problemen met Meterik en won met een weergaloze Jordy Valckx in de gelederen op eigen veld met 4-0. Alle doelpunten vielen in de tweede helft en kwamen ook allemaal op naam van Valckx, met uitzondering van de 2-0, die door eigen toedoen van Meterik tot stand kwam.