Brandy prolongeert zijn titel in Pieterzijl
Brandy prolongeert zijn titel in Pieterzijl Foto: Bindels Racing

Bindels Racing eerste in Pieterzijl

Sport Sport VIDEO

Siebengewald | Afgelopen weekend waren de Autocross Masters op het circuit van Pieterzijl neergestreken. Zo ook het team van Bindels Racing, dat met coureur Brandy Bindels als doel had gesteld om de titel van vorig jaar in de Klasse 6 te prolongeren. En dat lukte ondanks de mechanische tegenslagen die het team moest overwinnen.

De derde manche moest Brandy starten vanaf de tweede rij en helaas zaten er grote gaten in de baan waardoor links- en rechtsachter de velgen krom werden getrokken. Ondanks dat wist Brandy voor de eerste plek te gaan. Voor de halve finale was Brandy als tweede gekwalificeerd, dat betekende dat die als eerste mocht starten in groep B. Het team had twee nieuwe velgen gekocht voor achter op de auto maar helaas na de halve finale waren deze ook weer krom, maar alsnog wederom een P1.


Dat betekende dat Brandy als tweede in de finale mocht starten. Het team had weer twee nieuwe velgen gekocht, en nu met nieuwe banden, zodat Brandy 100 procent grip zou hebben. Liggend op P1 kwam er een rode vlag en dat betekende een herstart op de baan, maar nog geen ronde verder te zijn kwam er weer een rode vlag. Na de herstart, waar Brandy wat slechter weg kwam, heeft hij de finale toch afgesloten met een mooie eerste plaats en de titelprolongatie was een feit.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT