Afbeelding
Foto: Marker BV

Nieuw: Ondernemersplatform Grens en Maas

Zakelijk

Ondernemersplatform Grens en Maas is een laagdrempelig platform voor ambitieuze ondernemers in de gemeente Bergen, Venray en Horst. De verbindende factor tussen ondernemers in de regio met als doel elkaar en de regio te versterken door kennisdeling en bundeling van krachten.

Goede verbindingen zijn van groot belang voor succesvolle ondernemers. Verbindingen met gevestigde ondernemers met ervaring, maar ook met startende ‘jonge honden’ die op zoek zijn naar de juiste inspiratie en kennis!

Verbindingen leggen
Via Ondernemersplatform Grens en Maas worden ondernemers met elkaar in verbinding gebracht. Het is daarbij niet alleen een kwestie van halen maar zeker ook van brengen. Iedere ondernemer kan iets brengen waarmee andere ondernemers hun voordeel kunnen doen. Maar… voor wat hoort wat. Iedere ondernemer kan op zijn beurt profiteren van de inbreng van anderen. Het is dus een kwestie van investeren in elkaar en (verrassende) samenwerkingen met elkaar opzoeken, dat ervoor zorgt dat wij deze regio zowel economisch als sociaal kunnen versterken.
Bovenstaande overtuiging verbindt Patrica Janssen (Full Account), Roger Smits (Jachthut Op den Hamer) en Marc Vroemen (Marker Ontwerp) aan elkaar. Ze besloten op zoek te gaan naar de juiste vorm om dit doel te bereiken en na diverse brainstormsessies is Ondernemersplatform Grens en Maas een feit. Ondernemersplatform Grens en Maas wordt ondersteund door MKB Grens en Maas. Het platform organiseert zes bijeenkomsten per jaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, uit elke branche. Jaarlijks staan er twee ontbijtbijeenkomsten, twee lunchbijeenkomsten en twee maal een gezellige borrel op het programma.


Marker BV

Ontbijt- en lunchbijeenkomsten
Deze ontmoetingen hebben een verfrissend, uitdagend programma op inspirerende locaties binnen het gebied. Presentaties, lezingen, rondleidingen, bedrijfsbezoeken, workshops, activiteiten enz. worden gefaciliteerd door de organisatie. Onderwerpen en thema’s worden aangedragen door de deelnemende ondernemers. Wat speelt er op dat moment, welke kennis kunnen we met elkaar delen, welke ontwikkelingen zijn interessant? Het programma wordt verzorgd door ondernemers in de regio, indien nodig worden experts buiten de regio uitgenodigd om hun verhaal te vertellen.

Borrel
Gezellig ervaringen delen met collega-ondernemers in de regio onder het genot van een drankje op een mooie plek. Ongedwongen, informeel, zonder officieel programma, geen verplichtingen, gewoon laten gebeuren.

Kick-off
De eerste bijeenkomst staat gepland na de zomervakantie. Vrijdag 17 september vindt de officiële en feestelijke kick-off plaats, we zijn dan te gast in De schuur van De Lindenhof in Geijsteren. Aanmelden voor deze eerste bijeenkomst is al mogelijk, stuur een mail naar ondernemersplatform@outlook.com zodat u zeker bent van deelname.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT