Een succesvolle zondag in Brunssum voor Elegance
Een succesvolle zondag in Brunssum voor Elegance Foto: Stephanie Wijers

Prachtige resultaten voor Dans & Twirl Elegance

Sport Hobby & vrijetijd Jeugd voor Jeugd Sport

Nieuw Bergen | Op zondag 12 november werden in sporthal Rumpen in Brunssum de Limburgse Kampioenschappen van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT) georganiseerd. Tijdens deze kampioenschappen stond ook de discipline ‘Majorette en Twirl’ op het programma en zijn door de leden van Dans & Twirlvereniging Elegance hele mooie resultaten behaald, met maar liefst 10 Limburgse titels en 15 NK tickets. 

De Limburgse Titels met een bijbehorend NK ticket waren voor de ‘Solisten’ Floor; Fleur en Larissa en bij de ‘Duo’s’ voor Isa en Floor, Noa en Fleur, Keesje en Sanne. Bij het ‘Ensemble’ vielen Reza, Noa en Fleur in de prijzen en bij Team jeugd waren Floor, Isa, Diara, Fleur, Wiktoria, Annemiek Jinthe succesvol. Bij Team Senior waren het Larissa, Iris, Ilse, Kaily, Reza, Noa en Fleur en bij het ‘Combi team’ vielen Larissa, Keesje, Sanne, Jesse en Joyce nog in de prijzen.

Ook waren er nog NK tickets voor de Solisten: Isa (2e), Noa (2e), Reza (3e), Iris (3e) en bij Duo Ilse en Iris (2e).

Nu weer hard aan de slag met trainen voor de Nederlands Kampioenschappen die gehouden worden op 20 en 21 januari 2024 te Almere.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT