De gifbeker moest helemaal leeg (Archieffoto)
De gifbeker moest helemaal leeg (Archieffoto) Foto: Chris Smits

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse door de voetbalverenigingen van de Maasduinen. 

Constantia - MSH Maasduinen   6-0
Op sportpark De Kwik in Wanroij had Constantia geen kind aan laagvlieger MSH Maasduinen. De combinatieploeg uit de gemeente Bergen moest de gifbeker helemaal leegdrinken en kreeg zes doelpunten om de oren, de grootste nederlaag in het nog maar prille bestaan van de fusieclub.

Vitesse ‘08 - Juliana Mill   1-2
De ploeg uit Gennep kon de thuiswedstrijd niet winnen van Juliana Mill. De 0-1 achterstand werd nog wel goedgemaakt door een doelpunt van Pepijn Broekmans, maar een strafschop voor de bezoekers werd Vitesse fataal en verloor zodoende met 1-2.

SES - VV Achates  2-0
Achates uit Ottersum kent een wisselend seizoen, waarbij mooie overwinningen worden afgewisseld met schlemielige nederlagen. Afgelopen zondag was SES uit Langenboom met 2-0 te sterk.

DWSH ‘18 - SV Milsbeek   0-1
De kampioenskandidaat uit Milsbeek maakte zondag geen misstap en wist met de kleinst mogelijke zege de drie punten te pakken. Matchwinner was Matthijs Tuijl die uit een counter doeltreffend was, waarmee de zes punten voorsprong op de nummer twee SES gehandhaafd blijft.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT