Groene rivier Well
Groene rivier Well Foto: Waterschap Limburg

Inloopbijeenkomst Groene Rivier

Algemeen Hoog water - LOB - Dijken VIDEO

Well | Op maandag 22 januari is in MFC De Buun een inloopbijeenkomst voor de inwoners van Well. Tijdens deze avond praat Waterschap Limburg u bij over de stand van zaken binnen het project Groene Rivier. U bent tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom.

De bijeenkomst is ingericht als een informatiemarkt. Er is geen gezamenlijke toelichting. U kunt dus gewoon binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt. De informatiemarkt is opgedeeld in diverse thema’s. Bij verschillende tafels kunt u met collega’s van het project in gesprek over bijvoorbeeld de inhoud van de digitale werkatlas, de planning, onderzoeken en grondverwerving.

Onderstaande video is weliswaar gedateerd (uit februari 2021) maar geeft een goed beeld van hoe het tot nu toe is verlopen.


Digitale atlas
In de digitale atlas heeft het waterschap nieuwe varianten toegevoegd. Daarnaast is bij verschillende deelgebieden een toelichting geschreven bij het ontwerp. Op de eerste pagina van de digitale werkatlas kunt u zien wat is aangepast. U vindt de digitale atlas via www.waterschaplimburg.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT