Afbeelding
Foto: MSH Maasduinen

Jeugd krijgt voetballes van ex-internationals

Algemeen Jeugd voor Jeugd Sport

Nieuw Bergen | Op zaterdagmorgen 20 januari was het de beurt aan de onderbouw van de MSH Maasduinen om een lekker potje te gaan trainen. Maar liefst 68 jeugdspelers (JO7 t/m JO12) trotseerden de kou om aan hun skills te werken. (Tekst website MSH Maasduinen)

En aan hun vaardigheden werken, dat konden ze en deden dat met veel inzet. Voetbalschool WeLoveVoetbal verzorgde de oefeningen, die werden begeleid door de eigen trainers/leiders van MSH Maasduinen. Zo kregen ze input over hoe een (techniek) training vorm gegeven kan worden.

De TJC van MSH Maasduinen is zeer trots dat ze voor deze dag twee ex-internationals binnen hebben kunnenhalen. Dit waren Marinho Letemahulu (eigenaar voetbalschool WeLoveVoetbal) met 93 interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam en Kika van Es met 77 interlands voor de Oranje Leeuwinnen en Europees kampioen in 2017.


Kika van Es op de foto met een jeugdige fan

Als klap op de vuurpijl konden de jeugdspelers in de pannakooi tegen Kika van Es spelen. En eerlijk is eerlijk, er werden een paar heerlijke panna’s gegeven. De organisaties van het zaaltoernooi (JO13 t/m JO17) en de techniekmorgen (JO7 t/m JO12) kijken terug op twee zeer geslaagde zaterdagen. ‘De jeugd enthousiast maken, de ouders erbij betrekken en de trainers/leiders ontwikkelen geeft veel voldoening’ geeft de TJC aan.

‘Op naar een mooie 3e periode in de competitie voor MSH Maasduinen jeugd!’

Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT