Montagnards wint nipt maar verdiend van Merselo

In het begin van de eerste helft Montagnards heeft de overhand en speelt een redelijke wedstrijd. Een vrije trap van Jens Jennissen wordt in de 17de minuut door iedereen gemist en gaat direct het Merselo doel in (0-1). Even later maakt een Merselo verdediger binnen de 16 meter een overtreding op Toby Cober. De scheidsrechter legt de bal op de stip. Jens Jennissen schiet bal voortreffelijk in (0-2). Geen vuiltje aan de lucht voor Montagnards zou je zeggen. Niets is minder waar. Een verdedigingsfout in Montagnards defensie zorgt voor de 1-2. In de reservetijd van de eerste helft krijgt Merselo een vrije trap op 20 meter afstand van het Montagnards doel. Het schot wordt in eerste instantie half door de Montagnards doelman gehouden en in de rebound ingeschoten door een Merselo aanvaller (2-2).In de 53ste minuut in de tweede helft zet Jeroen Franken uit een voorzet van Rob Hermens Montagnards weer op voorsprong (2-3). In de 74ste minuut haalt een Merselo aanvaller de Montagnards achterlijn en zet de bal voor. De bal wordt nog van richting veranderd door een Montagnards speler en de Montagnards doelman Bas van der Wouw die volgens de scheidsrechter de bal over doellijn duwt. Hier zijn de meningen verschillend over maar de scheidsrechter beslist waardoor het weer gelijk staat (3-3). In de 83ste minuut bepaalt de ingevallen Willem-Jan Elsenberg de eindstand op 3-4 door een bal in het Merselo doel te koppen. De drie punten zijn binnen.
Bron: Montagnards wint nipt maar verdiend van Merselo