Montagnards speelt gelijk in eigen huis

Montagnards 1 - Excellent 1

In de eerste helft spelen Montagnards en Excellent een gelijkwaardige partij met weinig of geen kansen voor beide ploegen. In tweede helft maakt Montagnards een doelpunt uit een scrimmage situatie waarbij Milan Gelden de laatste voet tegen de bal zet (1-0). Excellent moet dan in de aanval waarbij er meer ruimte komt voor Montagnards. Teun Jacobs en Willem Jan Elsenberg krijgen kort na elkaar een grote kans op de 2-0 maar missen allebei het Excellent doel. Het lijkt lange tijd erop dat Montagnards de 3 punten in Bergen houdt maar in de laatste seconde van de wedstrijd maakt Excellent alsnog gelijk (1-1). Voor de wedstrijd zou Montagnards tevreden zijn geweest met deze uitslag maar nu niet. De volgende week staat de uitwedstrijd tegen HBV op het programma.   12274510_1033923496630974_993158452193493295_n