Glasvezelnetwerk wordt werkelijkheid
Glasvezelnetwerk wordt werkelijkheid Foto: Gemeente Bergen

Aanleg glasvezel in kernen gemeente Bergen

Algemeen

Nieuw Bergen | E-fiber is officieel gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de bebouwde kommen van de gemeente Bergen. Ze zijn begonnen in Afferden en later volgen de andere dorpen.

Het bedrijf Spitters B.V. voert de werkzaamheden in opdracht van E-fiber uit. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Spitters B.V.
• De klantenservice van Spitters: telefonisch via (0485) 72 49 24 of via e-mail naar bergen@spitters.nl
• Een e-mail sturen naar klantenservice@limburgglasvezel.nl Of kijk op de website www.e-fiber.nl

Glasvezel buitenaf/ DELTA-fiber is bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Bergen. Aannemer SPIE voert de werkzaamheden in opdracht van Glasvezel Buitenaf/ DELTA-fiber uit. Voor meer informatie over Glasvezel buitenaf/ Delta-fiber kunt u kijken op www.glasvezelbuitenaf.nl of bellen met de klantenservice 088 - 75 85 800. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met de klantenservice van SPIE 088 - 313 10 46.

De initiatieven om glasvezel aan te leggen komen van externe marktpartijen. Gemeente Bergen is géén opdrachtgever. De gemeente verleent wel de noodzakelijke vergunningen om netwerken aan te leggen en houdt toezicht op de werkzaamheden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT