Het aantal beschikbare tassen is beperkt dus op = op
Het aantal beschikbare tassen is beperkt dus op = op Foto: Gemeente Bergen

Gratis bespaartas ter waarde van 50 euro

Algemeen Duurzame energie

Nieuw Bergen | VerduurSAMEN2030 in de gemeente Bergen helpt u graag om energie te besparen in uw woning. Daarom ontvangt elk huishouden in de gemeente een tas met producten waarmee kleine energiebesparende maatregelen genomen kunnen worden. Met deze maatregelen bespaart u op uw energiekosten én zetten we samen stappen naar een energieonafhankelijk Bergen in 2030.

In de eerste week van november ontvangt u een voucher in uw brievenbus. Met deze voucher kunt u een gratis ‘energiebespaartas’ ter waarde van 50 euro bestellen. Op de voucher wordt uitgelegd hoe dit werkt. U kunt deze bespaartas tot en met vrijdag 13 november bestellen (OP = OP). Begin december wordt de tas bij u thuisbezorgd.

Niet elke situatie en woning is hetzelfde. Voor de één is er meer winst te behalen met gasbesparing, terwijl voor de ander elektriciteitsbesparing een betere keuze is. Daarom hebben de energieadviseurs van gemeente Bergen drie verschillende energiebespaartassen samengesteld. De eerste tas is gericht op gasbesparing, de tweede tas op elektriciteitsbesparing en de derde tas bevat een combinatie van gas- en elektriciteitsbesparingsproducten. Meer informatie over de tassen vindt u op de voucher.

Gemeente Bergen wil in 2030 als eerste gemeente in Limburg energieonafhankelijk zijn. Om deze ambitie te bereiken, is het overkoepelende programma VerduurSAMEN2030 opgezet. Werken aan duurzaamheid kan de gemeente Bergen niet alleen. Er zijn initiatieven van inwoners nodig om verder te komen en duurzaamheid een plek te geven in de dorpskernen. De voucherregeling is één van de initiatieven van de gemeente om inwoners intensief bij het programma VerduurSAMEN2030 te betrekken. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws over VerduurSAMEN2030 op www.bergen.nl/verduursamen2030. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door u op de website aan te melden voor de nieuwsbrief. Neem voor vragen contact op via 0485- 348 383 of verduursamen2030@bergen.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT