Afbeelding
Foto: Chris Smits

Rockin’ Mountains gaat gemeente vertegenwoordigen

Kunst en Cultuur

Nieuw Bergen | Rockin’ Mountains is een jaarlijks terugkerend indoor pop- & rockfestival voor jong en oud waar bands uit de regio optreden, dat wordt georganiseerd door de Bergense rockformatie SOLD in samenwerking met Den Asseldonk. Helaas ging de editie van 2020 vanwege corona niet door en ook voor 2021 is afgelasting vanwege een te korte voorbereidingsperiode waarschijnlijk. 

Maar er is ook positief nieuws. De organisatie van Rockin’ Mountains, met name Jan-Willem Lely, gaat de gemeente Bergen vertegenwoordigen in het project Proeftuin Popmuziek van de stichting Popmuziek Limburg om daarmee live muziek in Noord-Limburg te stimuleren en te promoten. “Hopelijk kunnen we straks onder de naam Stage Life een aantal regionale bands of acts een podium bieden binnen onze gemeente”, aldus Jan-Willem.

Wethouder Claudia Ponjee is bijzonder enthousiast over dit initiatief en inmiddels zijn er gesprekken gaande over mogelijke locaties binnen de gemeentegrenzen. De definitieve uitwerking van ideeën en suggesties, maar ook de financiële haalbaarheid zullen komende tijd vorm krijgen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT