Smaak van Polen
Smaak van Polen Foto: Chris Smits

Poolse winkel voor iedereen

Algemeen

Gennep | Aan het Europaplein is sinds januari van dit jaar de Poolse supermarkt Smaak van Polen gevestigd. Eigenaresse Magdalena Galczynska (34) heeft bewust voor een Nederlandse naam gekozen om aan te geven dat niet alleen Polen, maar iedereen van harte welkom is. 

“Onze winkel is anders dan de meeste Poolse supermarkten”, vertelt de goedlachse Magdalena. “Wij doen onze eigen inkoop en zijn gespecialiseerd in vers vlees en vleeswaren dat van een echte Poolse slager komt. Ook ons gebak en brood is een aanrader.” De winkel heeft ook een compleet aanbod aan droge kruidenierswaren, zuivel, frisdrank en alcohol. 

“We krijgen gelukkig ook al veel Nederlanders in onze zaak, die zijn dan meestal op zoek naar iets speciaals wat ze op vakantie hebben geproefd, en zijn dan vaak blij verrast over de uitstraling en het aanbod van onze winkel.” Naast Poolse specialiteiten is er ook een assortiment Roemeense producten verkrijgbaar. 

Wil je ook eens de Smaak van Polen proeven kom dan op zaterdag 25 september langs, dan is er buiten voor de winkel een gratis proeverij. 

Smaak van Polen
Smaak van Polen
Smaak van Polen
Smaak van Polen
Smaak van Polen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT