Wim Janssen kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Scholten
Wim Janssen kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Scholten Foto: Stichting FPH

Koninklijke onderscheiding voor Wim Janssen

Algemeen Familieberichten Kunst & cultuur

Arcen | Tijdens een drukbezochte vrijwilligersbijeenkomst in het Franz Pfanner Huis te Arcen is de heer W.J.G. Janssen op 20 oktober benoemd als lid in de orde van Oranje Nassau vanwege zijn grote verdiensten voor de Arcense gemeenschap, met name vanwege zijn vrijwilligerswerk voor stichting Franz Pfanner Huis en carnavalsvereniging ‘De Keieschiéters’. 

De onderscheiding werd aangevraagd door stichting Franz Pfanner Huis met ondersteuning van het bestuur van De Keieschiéters. Beide besturen zijn zeer ingenomen met de meer dan verdiende benoeming van Wim Janssen. Burgemeester Antoin Scholten maakte de benoeming in het Franz Pfanner Huis bekend en sprak over de vele verdiensten van de heer Janssen, die vervolgens de onderscheiding opgespeld kreeg. Wim was zeer verguld en na een kort dankwoord nam hij de felicitaties van familie, bekenden en de vrijwilligers in ontvangst. 

Wim heeft tijdens de vrijwilligersbijeenkomst afscheid genomen als secretaris van het Franz Pfanner Huis. Hij vervulde deze functie vanaf 2004 tot heden en was daarnaast ook voorzitter van de commissie concerten, lid van diverse andere commissies binnen de stichting. Dankzij zijn niet aflatende inzet en zijn oog voor details en kwaliteit is deze culturele instelling uitgegroeid tot het huidige cultuurpareltje in het meest noordelijke deel van de gemeente Venlo.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT