Afbeelding
Foto: SWBB

Vrijwilliger en van onschatbare waarde!

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Heel veel verenigingen maken jacht op de “jonge senior”. Er zijn in Nederland meer dan zes miljoen 50-plussers.Circa 43 procent daarvan doet wekelijks ongeveer zeven uur vrijwilligerswerk. Dat betekent dat wekelijks ruim 2,5 miljoen 50-plussers zich inzetten voor de ander.

Gemeente Bergen
De gemeente Bergen telt momenteel 6.640 inwoners die de leeftijd van 50 jaar zijn gepasseerd. Ouderen zijn een geschenk voor de samenleving. Neem een willekeurig bestuur en kijk eens naar de leeftijd van de bestuursleden. Ouderen hebben iets gemeen dat ze ‘over’ hebben: tijd, levenservaring en wijsheid.

Wij zijn op zoek naar u
Wie zijn wij? De Stichting Welzijnsbevordering Bergen en de Stichting Vincentius Bergen is dringend op zoek naar uitbreiding en versterking van hun bestuur. Beide stichtingen zijn binnen de gemeenschap in de gemeente Bergen niet meer weg te denken en hebben het ‘welzijn’ van de bewoners hoog in het vaandel staan. Wij vragen maar een klein beetje tijd van u maar wijsheid en levenservaring des te meer.

Draagt u bij aan het welzijn van uw dorpsgenoot?
Als vrijwilligers één week zouden staken dan zou er veel vastlopen in Nederland. Dit land kan niet meer zonder vrijwilligers. Verenigingen en stichtingen kunnen niet functioneren zonder een bestuur. Wij zouden het zeer op prijs stellen om met u kennis te maken. U kunt ons mailen via swbbergen@gmail.com of vincentiusbergen@gmail.com.

Hebben wij u interesse gewekt?
Dan zouden wij u willen vragen om even onze website te bekijken: www.swbbergen.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT