Aanvoerder Jens Jennissen moest kort voor tijd geblesseerd afhaken
Aanvoerder Jens Jennissen moest kort voor tijd geblesseerd afhaken Foto: Chris Smits

Geflatteerde nederlaag voor Montagnards

Oostrum | Op een koud sportpark De Spar in Oostrum heeft Montagnards met 5-2 verloren van de plaatselijke SV. Het begon nochtans erg goed want het was binnen drie minuten al 0-1. Dick Kleeven wist met goed doorzetten de bal te ontfutselen van de laatste man en dan is het voor Dick een koud kunstje om de één-op-één situatie met de keeper om te zetten in een doelpunt. Hierna ging de wedstrijd gelijkwaardig op en viel de gelijkmaker van Oostrum uit een verkeerde inschatting van de Montagnards-keeper. In de 32e minuut was het Jesse Jaspers 0=AZUlHldXu0fpEOtpQ-FwIibFdvmEVbwTLvmUuiVTMZOS308lY2_F6KkdP_ZmZrrHCMLhkwc7Dl_DH5VGShgZa8NPOzIlQ1hOUfNs5ez1GL6Mx26wK8eyZZ5t3ly-rf33055IqkodwOiBdkepZNYm-LzyFlhK2njD9nBiAc1fHUNhDgRkfzXnSBmBDJVdRt6qah0&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank">die bal veroverde in de achterhoede van Oostrum, zijn schot werd nog gekeerd door de keeper maar Willem van der Maazen0=AZUlHldXu0fpEOtpQ-FwIibFdvmEVbwTLvmUuiVTMZOS308lY2_F6KkdP_ZmZrrHCMLhkwc7Dl_DH5VGShgZa8NPOzIlQ1hOUfNs5ez1GL6Mx26wK8eyZZ5t3ly-rf33055IqkodwOiBdkepZNYm-LzyFlhK2njD9nBiAc1fHUNhDgRkfzXnSBmBDJVdRt6qah0&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank"> was er als de kippen bij om de bal voor de 1-2 binnen te schieten. Op slag van rust werd een corner door Oostrum binnen gekopt en daarmee was de stand halverwege de wedstrijd 2-2.

De tweede helft waren de gasten uit Bergen weliswaar de bovenliggende partij maar de kleine kansjes waren jammer genoeg niet besteed aan Montagnards. Uit één van de counters kwam de spits van Oostrum in scoringspositie maar werd door één van Bergense verdedigers tegen het gras gewerkt, althans zo oordeelde de scheidsrechter. De penalty werd onberispelijk binnen geschoten, 3-2. Direct daarna werd een kopbal van Bart Buddiger met de hand uit de goal gewerkt door een verdediger van Oostrum, maar de zeer slechte scheidsrechter had dit wederom niet gezien en liet doorspelen. In de laatste 20 minuten wist Oostrum nog twee keer het net te vinden en daarmee stond de eindstand van 5-2 vast.