Ans Valckx is blij met de overeenkomst met Oscar Huizinga
Ans Valckx is blij met de overeenkomst met Oscar Huizinga Foto: Eigen

‘Mien durpke Siebengewald’ wordt openbaar archief

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Siebengewald | Eindelijk is het zover, de kogel is door de kerk. De privé verzameling van Ans Valckx onder de noemer ‘Mien durpke Siebengewald’ wordt een openbaar archief en daarmee voor iedereen toegankelijk.

De eigenaar van de voormalige boerenbond in Siebengewald, Oscar Huizinga en Ans hebben op dinsdag 15 maart de laatste details besproken. Daarmee heeft ‘Mien durpke Siebengewald’ een mooie ruimte bij D’n Boerenbond aan de Boterdijk in Siebengewald. 

Ans zal op D’n Boerenbond aanwezig zijn op de maandagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur om geïnteresseerden te kunnen ontvangen om foto’s te bekijken en lekker te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. Als mensen nog oude foto’s met betrekking tot Siebengewald hebben kunnen ze die meenemen en dan scant Ans ze direct in voor het archief. 

De precieze datum wanneer het archief toegankelijk wordt zal later nog bekend worden gemaakt. Verwacht wordt dat dit eind maart begin april 2022 het geval zal zijn. Graag ziet Ans jullie bij D’n Boerenbond aan de Boterdijk 59 in Siebengewald. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT