Afbeelding
Foto: Gemeente Gennep

Doortrappen in Gennep-West

Openbare publicatie Hobby & vrijetijd

Gennep | De gemeente Gennep doet als eerste Limburgse gemeente mee met het landelijke programma ‘Doortrappen’. Dit programma heeft als doel dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. Daarvoor organiseren de gemeente samen met Gennep Doet Mee en de KBO bijeenkomsten in de hele gemeente. 

Binnenkort is Gennep-West aan de beurt. Het programma start met een informatiebijeenkomst. Die wordt georganiseerd in samenwerking met Wijkplatform Gennep-West en vindt plaats op vrijdag 18 maart van 10.30 tot 12.00 uur in De Goede Herder. Na deze informatiebijeenkomst zijn er nog drie trainingen, die als doel hebben dat u zich veilig, fit en vooral ook zeker voelt op de fiets. De trainingen staan gepland op 1, 8 en 15 april van 10.00 tot 11.30 uur in en rondom De Goede Herder.

Ottersummer Gerrit Peters deed mee aan Doortrappen en zijn ervaring met het programma is positief: “We hebben veel nuttige tips gekregen.” Wilt u gratis deelnemen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met beweegmakelaar Maloe Janssen via maloe@gennepdoetmee.nl of 06 - 8275 6064. U kunt ook contact opnemen met Gerard van Thiel, voorzitter van de KBO, via g.v.thiel@hotmail.com of 06 - 5022 3430.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT