Afbeelding
Foto: Eigen

Dag van de Mantelzorg

Openbare publicatie Maatschappelijke discussie

Mook | Mantelzorgers zorgen voor een naaste. Een vriend, familielid of buurtgenoot. Ze vinden dat vaak vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Daarom organiseert Mantelzorg Mook en Middelaar (Malderburch) op 8 november een speciale dag voor mantelzorgers. 

U kunt kiezen uit een diner, van 18.00 tot 19.30 uur, bij Conferentieoord De Poort of een aan huis bezorgde taartselectie (tussen 13.00 en 16.30 uur). Aanmelden kan tot 1 oktober via mantelzorgmookenmiddelaar@malderburch.nl 

Mantelzorgwaardering
Ook de gemeente Mook en Middelaar waardeert haar mantelzorgers. Dat doet ze met een zogenoemde Mantelzorgwaardering. Mantelzorgers die bij de gemeente geregistreerd staan, hebben hierover een brief ontvangen. 

Zorgt u voor iemand, zoals een familielid, buurman of vriendin en heeft u de brief niet ontvangen? Mogelijk staat u niet geregistreerd als mantelzorger. U kunt dit alsnog doen door het registratieformulier op www.mookenmiddelaar.nl/mantelzorg in te vullen. U ontvangt de mantelzorgwaardering dan alsnog. Doe dit wel uiterlijk 14 oktober.